Saunat

Sisältöön

Saunamaailmassa ymmärtää, miksi jo esivanhempamme pitivät saunaa hyvinvoinnin lähteenä.

Kyly

Karjalaisessa saunassa luonnonläheiset materiaalit ovat tärkeä osa saunakokemusta. Saunan yksityiskohdat ovat karjalaiselle sielunmaisemalle ominaisia: seinissä on kaunis piilutettu pinta, ja käden ulottuvilla on pirtanauhoja, jotka ovat alkuperäistä, karjalaista mallia. Mitä mahtaa tapahtua, kun pirtanauhasta vetäisee?

Sampo

Tässä saunassa katse lepää upeissa yksityiskohdissa. Seinässä on koristeellinen pinta, jossa näkyy vaikutteita perinteisestä karjalaisesta kuvioinnista. Kiukaan ympärillä ja takaseinällä kuparipinta hehkuu lämpimissä auringonlaskun sävyissä. Nojaa taaksepäin ja hengähdä hetki Sammon kimmellyksestä nauttien.

Taivaankansi

Höyrysauna Taivaankannen hämyisä tunnelma kutsuu rauhoittumaan leppeissä löylyissä. Istahda salaperäisen ruukun ääreen kuuntelemaan sen ikiaikaista tarinaa. Nosta katseesi kohti katossa tuikkivaa tähtitaivasta, ja anna sen johdattaa ajatuksesi kauas.

Saunat

Kuuma ja kylmä

Löylyjen jälkeen on mukava pulahtaa viilentävään altaaseen, joka odottaa heti saunojen läheisyydessä. Rohkeimmat valelevat vielä itsensä jäähileellä! Allasosastolta taas löytyy kuuma- ja kylmäallas. Bomballa jokainen löytää oman tapansa nauttia kylmyyden ja lämmön vaihtelusta!