Aktiviteetit

Sisältöön

Metsäpoluilta manikyyriin, kalastusretkeltä joogaretriittiin, golfkentältä rock-keikalle. Bomba on monia asioita, muttei koskaan tavanomainen.

Olla pieni ihminen, keskellä luonnon mahtavia voimia. Tuntea aaltojen kuohut, vauhdin ja vapauden hurmio. Levähtää erätulen loimussa, katsella kauas Pielisen selälle. Vain käki rikkoo hiljaisuuden. Sitä tuntee haikeutta ja onnea yhtä aikaa. Riemua siitä, kun ylittää itsensä ja uskaltaa sittenkin.

Bomba-Action

Ohjelmapalveluyritys Bomba-Action toimii keskellä kaunista Bomban karjalaiskylää ja tarjoaa ohjelmapalveluita ympäri vuoden tilauksesta. Palveluihin kuuluu moottorikelkka-, mönkijä-, vesijetti- ja kalastusretket. Rauhallisempaa menoa kaipaaville tarjolla lumikenkäretkiä ja koiravaljakkosafareita.

www.bomba-action.fi

Tel. +358400 879 890

email: myynti@bomba-action.fi

Kulttuurinnälkäiselle

Kun kaipaat rauhallisempaa päiväohjelmaa, voit tutustua karjalaiseen ortodoksiseen perinteeseen ja kävellä Hiljentymisen polkua Pyhittäjäisien Sergei ja Herman Valamolaisten tsasounalle. Kaunis, 80-luvulla käyttöön vihitty tsasouna on kesäisin säännöllisesti avoinna, ja siellä järjestetään myös palveluksia.

Kesäisin pääset nauttimaan Bomballa myös teatterista paikallisen Nurmeksen Näyttämökerhon esityksissä. Viihteellisempää kulttuuritarjontaa löydät tapahtumakalenteristamme. Opastettuja kierroksia alueen käyntikohteisiin tarjoaa Äksyt Ämmät

Luontoihmiselle

Lenkkipolut ja ladut vievät metsän rauhaan suoraan hotellin pihasta. Syksyisin ensilumenlatu lähtee aivan kylpylähotellin nurkalta. Noin kilometrin päässä Bombalta, Pielisen rannalla on Pielis-Golfin 9-reikäinen golfkenttä, joka on yksi Suomen kauneimmista. Tunnin ajomatkan säteeltä löytyy kolme kansallispuistoa; Koli, Tiilikkajärvi ja Hiidenportti.

Opastetuille retkille upeaan Pohjois-Karjalan luontoon pääset ammattilaisten mukana, katso lisää Bomba-Action ja Pielisen Retki.

Pielisen Retki

Pielisen Retki tarjoaa kalastus- ja retkipalveluita, sekä eräruokailuja Pielisen alueella. Retkillä pääset nauttimaan karun erämaajärven maisemista, upeasta luonnosta ja maukkaasta ruuasta.

www.pielisenretki.fi

Tel. +358443779334

e-mail: info@pielisenretki.fi